Back

Handelsbetingelser for Godenumre.dk

Generel Info

Godenumre.dk

CVR-nr. 41243848

Personligt Ejet Mindre Virksomhed

By: Aalborg
Vej: Visionsvej 19, 1, -1

Telefon Nummer: (+45) 222-111-30
Mail: info@godenumre.dk

 

Priser

Alle priser er angivet i DKK (danske kroner) og eksklusiv moms. Alle køb hos Godenumre.dk er en engangsbetaling. Der er ingen binding eller abonnement.

 

Ejendomsret og Råderet over Telefonnumre

Det skal understreges, at det udelukkende er råderetten og ikke ejendomsretten til telefonnumrene som sælges.

Alle mobil- og telefonnumre i Danmark tilhører IT- og Telestyrelsen. IT- og Telestyrelsen kan under særlige omstændigheder tilbagekalde, inddrage eller ændre telefonnumre, som allerede er tildelt uden at blive holdt økonomisk ansvarlig af den grund.


Udløbsdato

Når du bestiller en overdragelse af et nummer gennem Godenumre.dk har du 40 dage til at starte en nummerflytning til et teleselskab efter eget valg. Starter du ikke din nummerflytning inden 40 dage risikerer du, at nummeret bliver deaktiveret og det vil ikke kunne genåbnes. Det er derfor vigtigt, at du får sat en nummerflytning i gang med det samme og senest 40 dage efter dit køb.

Der er også mulighed for at få en længere frist til at opstarte nummerflytningen hos os, du skal blot give os besked om det (ved forlænget frist skal du yderligere betale det mobilabonnementet koster for Godenumre.dk at have i bero- medmindre andet er aftalt). 

 

Reklamationsret

Ring på 222-111-30 så klarer vi reklamationen. Rent formelt når du handler hos Godenumre.dk har du som forbruger 2 års reklamationsret. For erhvervsdrivende gives 6 månederes reklamationsret. Din reklamationsret gælder fra den dag, du overdrager telefonnummeret.

Reklamationsretten gælder, hvis varen er defekt, når du modtager den. Reklamationsretten dækker ikke hvis IT - og Telestyrelsen tilbagekalder, inddrager eller ændrer telefonnummeret.